Waarom liever buiten werken?

Zoals je waarschijnlijk al gemerkt hebt, ben ik graag buiten. Tijdens onze gesprekken en ook zeker voor mezelf. Want naast de bekende frisse neus, schone lucht en vitamine D, heeft buiten werken en bewegen zo veel meer voordelen.

  • Het is goed voor je weerstand, je wordt er sterker van.
  • Er is alle ruimte voor jou en voor beweging
  • Buiten kun je geluiden maken, zonder dat er meteen iemand last van heeft.
  • Je bent even in een andere omgeving.
  • Elke keer kom je iets nieuws tegen, een nieuw pad, een omgevallen boom en soms zelf dieren.
  • De weertypes kunnen je ook helpen met opladen, je hoofd leeg maken en soms “dwingen” ze je zelfs tot stil staan.
  • En wat heel fijn is, we hoeven elkaar niet aan te kijken. Een uur lang achterstevoren lopen, is me nog nooit gelukt 😉

Zo kan ik nog wel even doorgaan, maar dat zal ik je besparen.

Buiten een blokje om

Kortom genoeg redenen om naar buiten te gaan. Dus ben je ergens even helemaal klaar mee of zit je hoofd helemaal vol, ga een stukje lopen. Natuurlijk is het bos of de hei heel erg lekker, maar dit is niet altijd voor iedereen binnen handbereik. Weet dat de natuur overal te vinden is. In de tuinen, de plantsoenen en pleinen én in jezelf, dus een blokje om is prima.

Liever samen

Vind je het prettiger om samen met mij te lopen? Hartstikke leuk! Natuurlijk loop ik graag met je mee. Mail me op jessy@coachjessy.nl en dan neem ik zsm contact met je op, om kennis te maken en de mogelijkheden door te nemen.

Gesproken versie van dit bericht